Slider Suddenly Stopped Working

  • Anonymous

    #24972

    Ok, I got the slider back but I’m getting the blank box like mjackson: http://www.cardpaymentoptions.com/

    Admin

    Syahir Hakim

    #24973

    @mjackson, it is working fine:

    ZngOv.png

    @parkerwest, it’s working fine on your site too:

    1S7gQ.png

    Anonymous

    #24974

    Weird. I see mjackson’s as blank. I’ve cleared my browser caches for the latest versions of IE, Chrome and Firefox and still no dice. I wonder what is causing us to see them as blank but they are fine for you.

    Anonymous

    #24975

    looks like it is working fine on my iPad. Must just be our computers. Thanks for your patience with me!

    Kronberg

    #24976

    Hm, I have just experienced the same on my site: http://www.kronberg.dk/rejser/

    Its blank, and I have not changed anything yesterday (and today). Then I tried Chrome. Blank.

    However, I did a Java update today.

    Therefore, I tried another computer at the office, still blank. Then I opened my old Linux computer, but here it is also blank?

    Regards, Robert

    bobsled

    #24977

    Just got the same problem on my site today. Slider is empty on all browsers.

    bobsled

    #24978

    Also notice an oddity in the blog’s URL. http://www.derekhaines.ch/vandal/# The hash symbol appeared when clicking on the blank slider.

    gcoker

    #24979

    I just noticed my slider is not working either. It’s just a blank white box. Everything was fine yesterday and I have never had a problem. My site is http://glendacoker.com.

    Admin

    Syahir Hakim

    #24980
    Quote:
    Also notice an oddity in the blog’s URL. http://www.derekhaines.ch/vandal/# The hash symbol appeared when clicking on the blank slider.

    This is usually a symptom of a JavaScript issue, which itself can be any number of things. However, seeing that the slider is displaying fine on my end for all three of the websites listed above (@Kronberg, @bobsled, @gcoker), I’m thinking that somehow the jQuery Tools library is not being loaded on your ends.

    Which of course, could be the result of any number of things.

    So try loading this link on your browser and see if the codes show up:

    http://cdn.jquerytools.org/1.2.5/all/jquery.tools.min.js

    bobsled

    #24981

    Tried this link. Will not load for me.

    http://cdn.jquerytools.org/1.2.5/all/jquery.tools.min.js

Viewing 10 posts - 11 through 20 (of 108 total)

  • You must be logged in to reply to this topic.
Graphene Themes Forum