Forum Replies Created

  • In reply to: Widgets not showing on any pages

    #25488

    Thanks so much for your help guys! I guess there’s a simple solution to every problem and I greatly appreciate all the support. Everything works perfectly now!

    In reply to: Header Image won't upload

    #15134

    I’ll head on over to WP and have a look at both of your suggestions.

    Thank you again so much for your help!

    In reply to: Header Image won't upload

    #15132

    I’ve just tried uploading it again… the “crop and publish” portion of the upload won’t even preview the image before the publish.

    In reply to: Header Image won't upload

    #15131

    Yes, the image is on my hard drive as well as on Picasa. I have no clue what I did haha

    In reply to: Header Image won't upload

    #15129

    I think that banner you’re seeing is on my wayfarerdanielle.com travel blog… I’m trying to upload this ugly image https://picasaweb.google.com/lh/photo/S3p9Uudpy3_Nt7KeXJJUCvG5crsGDffi9_4IGCVYyNo?feat=directlink to my daniellehanifin.com website.

    Followed your advice for clearing the cache (and a couple of other things just for “why not?”) and the image is still not uploading properly.

    Haha… the internet hates me!

    Thank you so much for your help – sorry this is just as frustrating for you as it is for me. 🙂

    In reply to: Header Image won't upload

    #15127

    the banner is 78kb – I’m not really quite sure about the background, but it’s probably near the same size.

    I checked in FTP to see if it was hiding somewhere and the files are no where to be found – even in other folders.

    For some strange reason it just seems to be that maybe WP isn’t uploading the files correctly? Or maybe there’s a small glitch with Graphene and WP 3.2? I did update it yesterday…

    In reply to: Header Image won't upload

    #15125

    after playing around a little bit the uploading, I’ve just noticed, isn’t working for a background image either.

    In reply to: Header Image won't upload

    #15124

    You’re right, it wasn’t there. I’ve been using the header image uploader so I’m not really understanding why it’s not showing up… is there any way I can put the image in through a URL instead of uploading it from my desktop?

    Thank you again so much for your help!

    In reply to: Slider Images are Duplicated and Overlapping

    #14693

    thanks so much! I can’t tell you how much I appreciate this!

    I went back through and edited the photo sizes though and it still didn’t make a difference… I have no clue what I’m still doing wrong haha

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!