Forum Replies Created

  • In reply to: National 3 Peaks – comments welcome…

    #22500

    I don’t think the default blue in the theme works very well ( as with many other sites . Titles or widget headers might be better as a closer compliment or contrast.

    TCK

    I would like to see another column or a better organization of information at a glance. First thing I wanted to do was start scrolling. Just one opinion, TCK

    In reply to: Always love Feedback. New site is LIVE!

    #25502

    I like the black and orange theme, but think the light blue does not quite work and would be better with black type.

    Just one opinion, TCK

    In reply to: Secular Buddhist Assocation site

    #25528

    Color scheme is a bit busy for me. Various shades of blue in header , background, and titles don’t really match, compliment or contrast.

    Just one opinion ?

    TCK

    In reply to: Yellow box under page titles after 1.6

    #23689

    I stand corrected. Adding the above code inside the mingle forum options fixed the problem. Thank you.

    In reply to: Yellow box under page titles after 1.6

    #23688

    I added the code , but yellow box still there. Comments welcome !

    In reply to: Can't upload or install plug ins

    #25168

    Thanks for thre response.

    I have upload the ( Tiny MCE )zip file and extracted to the WP plugins directory.

    However I can’t find a way to install from word press site ?

    Also, still getting the same error message ( above ) when attempting to search plugins.

    Suggestions welcome

    In reply to: Can't upload or install plug ins

    #25166

    Also related, how to upload a complete folder to a WP directory ?

    Seems the upload tool will only accept individual files.

    Thanks in advance

    In reply to: Page ID

    #25119

    Thanks, I found the format of 3 digit number and widget functioning OK !

    In reply to: Page ID

    #25118

    Can you give me an idea what the format is or a sample.

    I have typed in about 6 different things and nothing seems to work ?

    Or possible the “pages” widget I am using has a bug ?

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 13 total)

  • 1
  • 2
Graphene Themes Forum