hkey

Participant

Forum Replies Created

  • In reply to: Nav menu border

    #35101

    In reply to: Nav menu border

    #35100

    Wow !!!!!!!!!!!!!! You are great guys See http://www.qiinspirationdekempen.nl

    Regards Henk

    In reply to: Slider

    #34430

    Hello Prassanna SP, this works and thank you for fast respnse: http://www.kleurdeaulablauw.nl

    Perhaps can this item be a setting in a next update?

    Regards Henk

    In reply to: Top bar color programming

    #31889

    Hello Syahir, i’have changed the theme-head.php file and it works!! Great. See http://www.vessem.info

    Greatings Henk

    Hi, deleting the <?php do_action( ‘graphene_bottom_content’ ); ?> in the footer file did work. Thanks

    In reply to: Page column setting

    #18495

    Hi Syahir again, i found out that IE7 is causing the problems as wel. Regards Henk

    In reply to: Page column setting

    #18494

    Hi Syahir, you won’t believe it. I compared some brower settings of IE8 on differnt computers and on my main computer the compatibily modus was active. After switching it of the theme setting display (columns) where visible ???? So learning from this what shall we say to all the admin/auther users. I think we can terminate this issue spendig some time on it. Thank you for your great cooperation!! We produced in this social website more than 90 pages with twoo other websited intgrated. http://www.vessem.info

    In reply to: Page column setting

    #18492

    Hi Syahir, herewith an update: After installing a older version of Grahene 1.2.1 on my host, the page column selection worked fine. After updating the Graphene to 1.5.4. the problems came back again. A complete new WordPress installation including the Graphe Theme works fine as well. Regards Henk

    In reply to: Page column setting

    #18491

    Hi, the bug stil happen Regards Henk

    In reply to: Page column setting

    #18489

    Hi Syahir, maybe a clue:

    1 At the page screen, for making or editing pages, the template can be selected e.g. “one column, no sitebar” which becomed visible underneath and that is correct. At saving this page the template selector changes to “theme standard” imediately again while it shout be ramain “one column, no site bar”

    2 This all happens after updating the plug-n: Fast secure Contact Form from 3.0.3.2–> 2.0.4

Viewing 10 posts - 11 through 20 (of 33 total)

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!