stevehartford

Member

Forum Replies Created

  • In reply to: Problems with WordPress 3.1 and latest Graphene

    #13015

    Okay, thanks for the info. And the cool theme. 🙂

    In reply to: Problems with WordPress 3.1 and latest Graphene

    #13013

    Thanks Kim. I’ve remade all of my header images (please don’t change again!). And now the only problem remaining is:

    3. The soft-edge shadows are gone from all but the footer.

    In reply to: Problems with WordPress 3.1 and latest Graphene

    #13012

    Okay, after updating various Graphene options, now the 2. menus show up in the correct order.

    However, the 1. extra space remains.

    Also:

    3. The soft-edge shadows are gone from all but the footer.

    4. None of the individual post Featured Images show up as Headers (even though they are 900×198, and worked in previous version).

    In reply to: Problems with WordPress 3.1 and latest Graphene

    #13011

    Please at least give us access to the previous version of Graphene until these bugs are fixed, thanks.

    In reply to: Problems with WordPress 3.1 and latest Graphene

    #13010

    Problems since upgrading to WordPress 3.1 and latest Graphene on http://stevehartford.com/blog

    1. Extra space on left and right of header image – the left column is now incorrectly too wide

    2. Order of pages in Menu shifts around, despite specification of Order.

    Please help – thanks!

    Best,

    Steve

    In reply to: Slider Image

    #11005

    I thought the feature image was used for the header when the post is shown in full? (In other words, it needs to be 900 x 198 pixels, which is different aspect ratio and size from the slider thumbnail image..) Would it be better to pull the first image from the post (since embedded post images are more likely to be closer to the correct aspect ratio, since they fit in the post column)? Or any other workaround to make slider & header different images? Thanks.

    In reply to: Customizations only appear when logged into WordPress

    #11079

    Thanks for the quick reply. Yes, that’s correct. Any reason why there would be some sort of time delay until changes appear in the logged-out state? (It’s now correct for me in the logged-out state as well).

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

Graphene Themes Forum