pauldfranklin

Member

Forum Replies Created

  • Okay, Thanks again for your great support!

    Syahir,

    Thank you for your very quick responses. The website is here:

    http://gainsolarservices.com

    Thanks,

    Paul

    Syahir,

    I have been using the Graphene Mobile theme with the WordPress Mobile pack switcher, because I found the Mobile Smart switcher simply doesn’t work properly.

    When I try to use graphene mobile neo, I run into a number of issues:

    1. When I disable WordPress Mobile pack switcher, enable the neo helper plugin and enable Mobile Smart all my other plug-ins are automatically disabled! I have to manually go enable each of the plugins. This is not cool at all.

    2. If I try to disable Mobile Smart – I can’t! It keeps getting re-enabled, presumably by the neo helper plugin. I have to diasable neo helper plugin first in order to disable Mobile Smart. This is also not cool.

    3. If I try to use Mobile Smart with neo the site does not render properly at all on a mobile device. As I mentioned in my previous post, the menu items are listed vertically down the screen and overwrite other content.

    4. This is on a new site with just a few plug-ins. If I disable ALL the plugins except Mobil Smart and neo-helper, it still renders improperly as in 3. above.

    Thanks,

    Paul

    Sorry, I realized what I did seconds after posting. However, the theme is not working properly – the menu is laid out vertically down the page when viewing from an android phone, and overwrites the content, so it’s totally unusable.

    In reply to: Display Problem between browsers

    #29785

    Syahir,

    Thank you for your fast reply. That fixed the problem. I used the slider to set the column widths – and it injects fractional widths. I initially had changed these manually to integers, but re-did the widths later and left them as floating point values.

    Thanks Again!

    Paul

    In reply to: Display Problem between browsers

    #29783

    Hello,

    I am experiencing problems with both IE and FireFox in that they are wrapping the second column underneath the first column and not displaying side by side in a two column configuration. Website renders fine in Chrome and Safari. Screen capture is here. Site is here .

    Any suggestions would be most appreciated.

    Thanks!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!