Display Problem between browsers

  • ragavanrajan

    #4905

    Hi,

    My website page is having some horrible things when I view it in IE8. Chrome seems to be working fine. I noticed on IE status bar “Error” on Page”. I have captured Screen schot. If you want I can send the screen shot

    Please help

    Mod

    Kenneth John Odle

    #29780

    You can post that screen shot on http://imgur.com/ and post a link to it here.

    ragavanrajan

    #29781

    Hi Kenneth,

    I have uploaded the error in imgur

    Bug of Graphene. On the top of image I have differntiated using Chrome and Internet Explorer view.

    Please help.

    Thanks

    Admin

    Syahir Hakim

    #29782

    What’s the URL to that page?

    pauldfranklin

    #29783

    Hello,

    I am experiencing problems with both IE and FireFox in that they are wrapping the second column underneath the first column and not displaying side by side in a two column configuration. Website renders fine in Chrome and Safari. Screen capture is here. Site is here .

    Any suggestions would be most appreciated.

    Thanks!

    Admin

    Syahir Hakim

    #29784

    In Graphene Options > Display > Column Width options, make sure your column width values are whole numbers without any decimals.

    pauldfranklin

    #29785

    Syahir,

    Thank you for your fast reply. That fixed the problem. I used the slider to set the column widths – and it injects fractional widths. I initially had changed these manually to integers, but re-did the widths later and left them as floating point values.

    Thanks Again!

    Paul

    Admin

    Syahir Hakim

    #29786

    This won’t be an issue anymore in version 1.8, as the values will automatically be rounded.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!