kent

Member

Forum Replies Created

  • In reply to: header image not aligned, except on home page

    #34552

    Ah. I see that now. (Shakes head at self.)

    Thank you.

    In reply to: header image not aligned, except on home page

    #34550

    Thank you, Syahir! I really, really appreciate it.

    Any idea why the header still needs the code to stay centered? I assumed the two issues were related, but apparently they are not.

    In reply to: header image not aligned, except on home page

    #34547
    Quote:
    Try exporting the theme’s options, then reset it, then set it again. It’s likely that there’s some stray settings from the previous versions that’s messing up the editor style width.

    Tried this. Still no luck.

    In reply to: header image not aligned, except on home page

    #34545

    I tried all of the above, no luck.

    In case I wasn’t clear on the issue, here’s a screen cap.

    http://www.highmileagesales.com/wp-content/uploads/2012/12/gphne60pxwidth_sc1.jpg

    Thanks.

    In reply to: header image not aligned, except on home page

    #34541

    I’m glad you mentioned this, Kenneth. I just noticed my post/page edit window is also down to a very narrow width. It may be the same 60 pixel width used in the header code.

    This is weird.

    In reply to: header image not aligned, except on home page

    #34539

    Thank you, Prasanna, that worked. I would like to figure out how it happened, though.

    Luko, I have not modified any core files and use a child theme. I definitely never set up a 60 px header width.

    In reply to: Pontana Sans default?

    #33685

    Really? Am I really the only one having trouble getting the font options to work? I’ve tried the CSS in the child theme and the Graphene options – nothing happens when I change them.

    I’ve got three sites using this theme, and I can’t have every single one of them using the same header font.

    In reply to: Pontana Sans default?

    #33684
    Quote:
    Moved to Support. Please post in the correct section next time.

    Sorry about that.

    There seems to be a problem with the update. The dev version of this site was working until I updated to 1.8.2. Now it’s doing the same thing the live version does – the header fonts don’t change when I change the options.

    The other odd thing is the color options on the live site. In the theme options, they all look like I’ve never changed them. But they are displaying properly (for now, anyway).

    When I created the live version of this site, I imported a graphene options file from the dev site. Should I not have done that?

    In reply to: In need of mini-nav for small series of pages

    #31960

    Thanks, Syahir,

    I’ve experimented a bit with your first suggestion, and it’s a little over my head. But the last idea you mention, using an action hook, I understand. It’s the appearance of the widget I can’t figure out. Is there a way to avoid using a three column layout, which leaves a center page which is just too narrow?

    In reply to: change style of widget header

    #27265

    Thanks! I was reluctant to undo all that unless it was going to work.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 16 total)
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!