Forum Replies Created

  • In reply to: Uninstall upgrade

    #23562

    Great idea! That would be really useful!

    In reply to: Uninstall upgrade

    #23560

    Exaclty! You can see how it looks on my blog. And the whole thing looks just like I wanted it to, without having to uninstall the update, thanks to you! 🙂

    In reply to: Uninstall upgrade

    #23558

    Ok, it took some more trial and error, but the action hook area I was looking for was “graphene loop footer”. Just sharing in case someone was looking for the same thing. Thanks for your help Josh! 🙂

    In reply to: Uninstall upgrade

    #23557

    Hi, Josh

    When I type “hello” the word appears between the posts. But when I instert my code, all I get is an empty space. The code starts with <IFRAME SRC .. maybe it’s not compatible with something?

    In reply to: Uninstall upgrade

    #23555

    Perfect!! Thanks again Tee 🙂

    In reply to: Uninstall upgrade

    #23553

    Thanks Tee_888! I just tried it and it doesn’t seem to be working 🙁

    In reply to: Uninstall upgrade

    #23551

    Wow thanks Josh that was great! My blog is finally starting to look like itself again 🙂 It’s so nice of you to share your knowledge with us. Thanks so much.

    I was taking a look at your website and I really liked the shadow effect around your posts. How did you do it? If you don’t mind sharing 🙂

    Also, I have some ads that I added to the foot of each post. I’d like them to appear like they do on your site, between each post. I tried to enter the code in the Graphene Options for Adsense but it didn’t work (I think it’s because the ads are from a different affiliate program). Do you know which action hook area I should enable in order to display the ads between posts? I’ve been trying lots of them but trial and error is taking me forever to find!

    In reply to: Uninstall upgrade

    #23546

    Thanks Prasanna for the slider fix! I already added the code to my child theme. But if I remember well, there was a “read more” button after the text extract, where did it go?? 🙂

    Josh, actully the changes are pretty subtle, most of them would be hard to explain! An obvious one was the upper right corner of each post that used to have a rounder shape.

    And then I also think that the text inside each post is too close to the left border. I don’t know if it has actually changed or if it’s just an impression I have.

    The titles changed colors too but I was able to fix that alone. YAY for me! That was some hard core coding 😉 lol

    But I still think that the titles look weird. And the line just below it (with the categories) is too close to the title. Maybe because of the calendar image that has changed?

    And the weirdest of all: some of my comments links are in English, some are translated.

    Sorry if the list is too long, I don’t want to bother you, if it’s too much trouble to explain how to fix everything, I’ll just reverse back to the old version (if someone is also willing to explain me how to do it! ;))

    In reply to: Slider image & graphene update

    #19665

    Hi, Josh

    I formatted the images as you said (660×240) with a lower resolution and uploaded them all over again. It seems to be working fine now!

    Thanks!! 😀

    In reply to: Slider image & graphene update

    #19662

    Thanks Kenneth. I was afraid to update but I just did it and everything went fine! Your blog is great btw, I’ll make sure to read your tutorials, I definitely have a lot to learn!

    I managed to correct the images in the slider, but I had to edit the photos and upload them again. Maybe this could be a new feature for a future update? 🙂

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 11 total)

  • 1
  • 2
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!