Forum Replies Created

  • In reply to: Unable to update posts and pages

    #42527

    Thanks Dusty!

    I went in to do just that and saw that there were some plugin updates so I updated them all and it seems to have done the trick.

    Thanks for replying!

    T

    In reply to: Customisations lost when updating theme

    #40049

    That worked!

    Disaster averted!

    Thanks loads,

    T

    In reply to: Customisations lost when updating theme

    #40047

    Hi there,

    Please help me!

    I updated the Graphene them and now my website has gone haywire.

    I’ve gotten this message:

    “Broken Themes

    The following themes are installed but incomplete. Themes must have a stylesheet and a template.

    Name Description

    graphene Stylesheet is missing. “

    What can I do?

    T

    In reply to: Change content of side bar on different pages

    #39494

    Thanks Prasanna!

    In reply to: Change content of side bar on different pages

    #39492

    That worked a treat!

    Thanks Josh!

    In reply to: Change content of side bar on different pages

    #39490

    Thanks Prasanna! That really helped!

    Could I bother you with another question?

    I’ve managed to put certain widgets on certain pages perfectly well but I’m having trouble with putting a particular widget on my main blog page as well as on single post pages. I seem to be able to do either or. When I try to put is_home() and is_single() in the logic box for the one widget, it won’t work. I don’t have comments on my blog so I can’t use that tag and I tried the pings open tag but it only worked for a couple of the single post pages and not the blog main page.

    Do you have any ideas of how I can make it work?

    Thanks a lot,

    Trudi

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

Graphene Themes Forum