torpy

Participant

Forum Replies Created

  • In reply to: Franz Joseph Stacks issue

    #46147

    Ok,

    thank you very much.

    torpy

    In reply to: Franz Joseph Stacks issue

    #46145

    Oops,

    For a mistake I have deleted the plug in Stacks, how can I do to re-install it?

    Were do I can it find?

    In reply to: Franz Joseph Stacks issue

    #46144

    Were do I can find?

    In reply to: Franz Joseph Stacks issue

    #46143

    Oops,

    For a mistake I have deleted the plug in Stacks, how can I do to re-install it?

    In reply to: Home page problems

    #40620

    Ok, thanks. I try.

    Torpy

    In reply to: Navigation seems too slow

    #32525

    I have tried it, but all seems a little better, but it is still slow (sometimes). I continue to try with less plug ins.

    Many Thanks

    Torpy

    In reply to: Navigation seems too slow

    #32523

    Thank you,

    I tried this. I hope….

    In reply to: WP HTTP error and RSS

    #30843

    Thank for the reply.

    I’ve tried to disable the plug in one by one, and now it works (!!!). It seems the problem with Facebook widget called RSS Facebook page in Facebook AWD all in one. I disable it and then able it. Many thanks. 🙂

    Torpy

    In reply to: Social media icons don't appear in grapheme 1.7

    #28056

    Ah, ok. Now it works fine.

    Many thanks Syahir

    Regards

    In reply to: RSS error

    #23915

    🙁 I read the post, but I don’t understand what can I do (I’m a beginner and I speak not so good English). Can you help me in simple words?

    Thanks very much

    Torpy

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 12 total)
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!