nikoska

Member

Forum Replies Created

  • In reply to: Can't access admin panel (site works) with Internet Explorer

    #24769

    IE 9

    In reply to: Can't access admin panel (site works) with Internet Explorer

    #24766

    Is this answer means that i am not going to find any solution??

    In reply to: Header image duplicated by a function?

    #23041

    I solved my problem.

    What i did was to replace the function code with this one:


    function language_selector_flags(){
    $languages = icl_get_languages('skip_missing=0&orderby=code');
    if(!empty($languages)){
    foreach($languages as $l){
    if(!$l) echo '';
    echo ''.$l.'';
    if(!$l) echo '
    ';
    }
    }
    }

    Then i placed this code in a php/text widget:


    <div id="flags_language_selector"><?php language_selector_flags(); ?></div >

    Then i placed the widget in the dynamic widget area “Graphene Tob Bar” which i created using graphene’s theme options > action hook > header > “graphene_top_bar” and after making some css:


    #flags_language_selector img {
    margin: 4px;
    border: 1px solid #2477BB;

    now everything works well!

    In reply to: Posts on home page, two languages

    #22305

    it’s just a slidwshow with a number of images.

    I solved the problem after downloading another plugin (WP Photo Album Plus) and use the widget slideshow of this plugin.

    thanks again for your help!

    In reply to: Posts on home page, two languages

    #22303

    I tried using another theme and the problem was still there. So it’s not graphene’s fault.

    If you can help me i would appreciate it. I search over the net about this problem, but none of the solutions worked for me.

    In reply to: Posts on home page, two languages

    #22302

    I am using the NextGen Slideshow widget of NextGen plugin…

    In reply to: Posts on home page, two languages

    #22300

    Status update. Now posts translated in English are shown in the English home page.

    I am not sure what i did excactly, but as i can remember:

    On Setup WPML > Languages > More options

    “Blog posts to display

    1. Only translated posts.

    2. All posts (display translation if it exists or posts in default language otherwise).”

    It was checked #1. I checked #2

    On Setup WPML > Languages > More options

    “Make themes work multilingual

    1. Adjust IDs for multilingual functionality (This feature turns themes into multilingual, without having to edit their PHP files.)”

    It was unchecked and i checked it.

    The problem with the video player to not respond when switching to the English language it remains.

    In reply to: Posts on home page, two languages

    #22299

    Thanks for your answer.

    Can i ask something to make my thoughts clear?

    The use of WPML plugin (and similars of course) is just for translation? Or it also provides the functionality to the website to support two languages?

Viewing 8 posts - 11 through 18 (of 18 total)

  • 1
  • 2