lorshort

Member

Forum Replies Created

  • In reply to: Unable to upload media

    #39847

    Mark this post RESOLVED. I went into WordPress settings and the Media uploads default directory was incorrect, so I corrected it and now it is fine. Thank you very much for your assistance!

    In reply to: Unable to upload media

    #39845

    Well, I did a work around. I renamed my correct header to the same name as a header in graphene theme, so I’m good for now, but I have no idea what to do for the future as far as uploading.

    In reply to: Unable to upload media

    #39844

    There is no error message. It appears to be functioning, but when I go to the media library the image is blank and the item is not in the ftp folder. I’m upset because I had it fixed, but of course, I tried fixing it more, and deleted all the headers that I had previously uploaded. I had renamed the correct header as an old one. I am absolutely stumped as to what to do next. I have not disabled plugins, but have tested and it seems to be happening with all themes, so it’s a wordpress issue. I hate to reinstall in another directory and have to redo the site. Ideas? The site is http://www.ginnyo.com

    In reply to: Unable to upload media

    #39842

    The file is only 49 K. Now I have totally lost my header. Is there anyway I can post the url somewhere in the editor file until I get this resolved? I am not a php guru so this is a big issue for me.

    In reply to: Footer width?

    #35974

    Thank you so much! That fixed it!

    I truly appreciate your support!

    LS

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)