kecachondeo

Member

Forum Replies Created

  • In reply to: Ad sense problem in the first page

    #36189

    The issue is allready solved.

    The problem was a meta tag in the first page to validate an affiliate program (inserted by me), and the google robot didn’t find my homepage as a website.

    I have deleted the tag, and the adds come back in a few hours.

    Thanks for the attention.

    In reply to: Ad sense problem in the first page

    #36188

    I can´t fix the problem. It doesn’t appear in the front page. it appears in the several pages.

    please can you check the home page: kebroma.com

    In reply to: Problems with sharing feeds i.e. Facebook

    #35615

    I probably didnt make me clear, I will try to explain better.

    I´ve installed the Adthis plugin, when I choose to enable the sharing tool at the Bottom of posts, the tool count correctly the shares, but it doesn’t display either the thumbnail or an image/video. It only shows the content.

    I’ve tried to overcome the problem setting the sharing tool before the post content. After this when it shares it display the thumbnais from the site, but it counts equal to the different posts. The first post has the same shares that the last post (it´s counting the page shares). It´s not a good solution.

    It is probably a simple issue, nevertheless i’m can’t solve it.

    Let me thank your in advance for all your support .

    The site is http://www.kebroma.com

    Regards

    In reply to: Problems with sharing feeds i.e. Facebook

    #35614

    Sorry didn´t understand your question.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)