gbismarc

Member

Forum Replies Created

  • In reply to: Help Please! Broken Theme

    #40424

    ogahome.com > DLU > wp-content > directory themes >graphene …Message: graphene could not be deleted. I could not delete it from my server! I will try to download using FTP Client FileZilla and then try to delete from there!

    In reply to: Two Column Layout change on my news page – to one!

    #33465

    I can’t seem to find it the missing </div>…on page http://ogahome.com/DLU/?page_id=3272 in using firebug or the text editor! In addition, if I change the number of slider images to display, I still get a missing image! I even looked at home page http://ogahome.com/DLU/! home page I can’t find it! I will try to copy the page or pull up the page in Dreamweaver to see if I can ID the missing </div>! However, so far every div seem to match! If you know a easier way to find it please let me know…Thanks…greatly appreciated!

    In reply to: Two Column Layout change on my news page – to one!

    #33463

    Is there anyone that can assist me on these issues that I’m having? My new page is the post page http://ogahome.com/DLU/?page_id=3272. I just recently upgraded Version 1.8.2 after the noticing the change to the post page thinking that it could correct this problem to no avail! I did add some videos to the static front page or home page. Is it possible to convert back to a earlier version?

    In reply to: post page problem

    #26706

    Hi, I’m still having problems with the slider, widgets disappearing on the the News page http://ogahome.com/DLU/?page_id=3272 and within posts!There are place holder labels with not activity on the sidebar and within post pages! Things are unstable. No resolution to the above problems – yet! Any suggestions are greatly appreciated! Question is the someway that I can have someone look at it from the admin side without giving up my password!…Like a dial in type deal? Help!

    In reply to: post page problem

    #26704

    Finally, I found the problem: Select ELI’s Related Posts Footer Links and Widget ELI’s Related Posts Footer Links and Widget

    Settings | Deactivate | Edit

    This Plugin creates links to Related Post at the bottom of every post. There is also a Widget for your WordPress sidebar or footer area. Links can be displayed in a Tree View or as a Simple List and can be related by Tags or by Category.

    Version 1.2.03.14 | By Eli Scheetz | Visit plugin site | FAQ | Support | Donate,

    Now, if I can somehow get this to work…maybe I can go back several version! It even corrected my slider to work with thumbnails and excerpt! I really think it’s the excerpts! thanks for your help!

    If you know of an excerpt/related post plugin that works, please let me know! Thanks for your help!

    In reply to: Slider Stopped working

    #26480

    I’ve tried de-activating the Ultimate TinyMCE plugin several times and the More and Next lines are still in the post…I think the file is corrupt for that post (the last) post! I will copy the content, delete and redo the post before I go on! But, still the Ultimate TinyMCE is not working for me for some reason…copy, paste, next and paging! I really need these features to work! I posted this at Josh Lobe’s forum! Thanks for you help!

    I still would like to get the slider to work for the thumbnail and excerpt…again I’ve turned this off…if you are interested in seeing it contact me via email and then I’ll turn it on, so you can see the problem! gbismarc@ogahome.com…I should be online tonight until early morning my time! Thanks!

    In reply to: Slider Stopped working

    #26479

    Now after updating Ultimate Version 1.7.5, I ‘m missing the entire widget area on my DLU News page http://ogahome.com/DLU/?page_id=3272 and the last excerpt is missing the text and the continue reading button. The slider is not working for the thumbnail and excerpt! What is going on? Help! The only thing I’ve installed is Firebug for FireFox and the Ultimate update!

    I tried to use paging on a post http://ogahome.com/DLU/wp-admin/post.php?post=6493&action=edit; It will not allow me to update the post…it goes blank; showing this http://ogahome.com/DLU/wp-admin/post.php – blank page! I can’t delete that more and next lines in order to delete the paging in this page…it goes blank on update! In viewing (view post)this page http://ogahome.com/DLU/?p=6493; the widget sidebar is now showing up again under the post. The paging is stilling showing – it’s freaking out!

    I cleared the Firefox cache and this is what I got above! I left this same message at Josh Lowe Ultimate TinyMCE forum!

    In reply to: Slider Stopped working

    #26478

    Another thing I’ve noticed is Missing Admin WP tool/menu bar is gone when I’m on the DLU News page http://ogahome.com/DLU/?page_id=3272

    It’s like I’m viewing the page from the front end as user; not Admin!

    In reply to: Slider Stopped working

    #26477

    Site: http://ogahome.com/DLU/ Ultimate TinyMCE causing problems, paging (next page throws my side bar inline under my post), it was working for a minute and I notice today with my long post it does the inline thing (placing the sidebar widget under the post area! What’s up? …the copy and paste feature doesn’t work with Firefox! Help!

    Still not working after installing your Ultimate TinyMCE update 1.7.4, the new graphene 1.6.2 update! The only thing I installed was wp PhotoGallery PRO. The problem existed before and after…no change! I see you have another Ultimate TinyMCE update 1.7.4.1…I hope it will help!

    Now (03/24/2012) after updating Ultimate TinyMCE Version 1.7.5, I’m missing the entire widget area on my DLU News page http://ogahome.com/DLU/?page_id=3272 and the last excerpt is missing the text and the continue reading button. The slider is still not working for the thumbnail and excerpt!I have it currently turned off and I’m using the background image and excerpt! The reason so people can navigate to the posts!

    The only thing I’ve installed is Firebug for FireFox and the Ultimate TinyMCE Version 1.7.5 update! What is going on? Help!

    I have my entire list of plugins listed @ http://forum.joshlobe.com/showthread.php?tid=319&pid=982#pid982

    In reply to: Slider Stopped working

    #26475

    If when your online…contact me to turn on this problem so you can see it…I don’t know where you are and the time difference…email me to activate the problem when you’re available! Thanks Bob

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 24 total)
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!