RSS Feed button does not work

  • Suzanneper

    #24821

    I use the Graphene theme. My RSS feed doesn’t work either on my site: http://www.strandsofmylife.com/

    When checking its validity, it says:

    This feed does not validate.

    *

    line 12, column 27: XML parsing error: <unknown>:12:27: undefined entity [help]

    <title>Strands of My Life » Strands of My Life</title>

    ^

    In addition, interoperability with the widest range of feed readers could be improved by implementing the following recommendation.

    *

    Your feed appears to be encoded as “UTF-8”, but your server is reporting “US-ASCII” [help]

    Anonymous

    #24822

    @Suzanneper Update the Graphene theme in your site to version 1.6.1

    Suzanneper

    #24823

    Thanks. I have just updated but the validator says the same thing.

    Anonymous

    #24824

    Are you using any plugins which create a cache? If so, you need to empty them. Also, you probably need to clear your browser “CTRL+F5” or “F5” will usually do the trick.

    Suzanneper

    #24825

    I have empties the cache and that has fixed it but it still says this: This feed is valid, but interoperability with the widest range of feed readers could be improved by implementing the following recommendations.

    line 62, column 0: content:encoded should not contain onclick attribute (4 occurrences) [help]

    Can I do anything about that?

    Anonymous

    #24826

    It is normal.

    Suzanneper

    #24827

    Great, thanks.

Viewing 7 posts - 11 through 17 (of 17 total)

  • 1
  • 2
  • You must be logged in to reply to this topic.
Graphene Themes Forum