Return to Support

Install Issues – trying to find answers and failing horribly

Home Forums Graphene Mobile Neo Support Install Issues – trying to find answers and failing horribly

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Author
    Posts
  • #10031
    Jdamonte
    Participant

    Hi, I’ve installed neo and helper but it won’t activate. I’ve deleted and re-installed via ftp and have tried to install with no other plugins on. Please help me locate any other resources to figure this problem out. I once tried, 7 months ago, and failed to install graphene mobile. So I’m now out 50 bucks for two themes that have failed for my set of issues. Can I get a refund?

    #45164
    Syahir Hakim
    Keymaster

    Hi Jdamonte,

    Any specific error you’re getting when you say that the Neo helper plugin won’t activate? If you like, we do provide free installation service for both Graphene Mobile and Graphene Mobile Neo, so we can go in and install the theme for you.

    #45166
    Jdamonte
    Participant

    Dear Syahir, I think it would be best for you to install. How can I send log in details?

    #45167
    Syahir Hakim
    Keymaster

    I have just sent an email to your registered email address with regard to the admin access to your site.

    #45168
    Jdamonte
    Participant

    Hi Syahir, I did manage to install prpoperly. The issue I am running into though is setting the menus up. I installed on a multisite network and when I enable the any mobile theme switcher it knocks out the menu settings. Is there a simple workaround or would i be best to create a child neo mobile theme for each site on the network?

    Kind regards, Jonathan

    #45169
    Syahir Hakim
    Keymaster

    Hi Jonathan,

    You can set custom menu to be used for Neo on each of the site. Just go to WP Admin > Appearance > Menus for each of the site and assign custom menu to the “GM Neo Header Menu” menu location.

    #45170
    Jdamonte
    Participant

    i again, I don’t see an option for custom menu or GM Neo Header menu. Which theme should be active when I set this?

    #45171

    Is the Graphene Neo Helper plugin installed and activated?

    #45172
    Jdamonte
    Participant

    Yes, it is. I do see the mobile theme on mobile devices but not any selected menu. I see a menu that has all pages and posts (not good).

    #45173

    You mean when you go to Appearance >> Menus >> Theme Locations, you’re not seeing something like this:

    Wi2jPfH.png?

    #45174
    Jdamonte
    Participant

    That’s correct, I don’t have these options.

    #45175

    Are you on multisite? If so, is the helper plugin network enabled, and activated on the site in question?

    (For some reason, I seem to remember that you were running multisite. I may be mistaken, however.)

    #45176
    Jdamonte
    Participant

    Thanks – I’ve re-installed all parts and now have lift off. I appreciate all your help Ken and Sayhir.

    #45177
    Jdamonte
    Participant

    Oops! the theme helper keeps deactivating along with the Any mobile theme switcher. I guess there’s more to this problem. Any ideas?

    #45178
    Jdamonte
    Participant

    What seems to happen is the theme helper is stuck in a non activated state despite my clicking to network activate.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)

You must be logged in to reply to this topic.