Header Image reduces to half the size it should be.

  • Admin

    Syahir Hakim

    #32401

    Use the “Reset to default settings” option. You can re-import the settings afterwards using the exported settings.

    Anonymous

    #32402

    Ok, I reset the settings, uploaded my new header, and then imported the settings again, and it’s all good! 🙂 Thank you!!

    Do you think I should do the same for my slider too – for some reason the posts aren’t displaying in the slider anymore. I’ll have a search through the forum to see if there are already threads about this.

    Thanks again!

    Admin

    Syahir Hakim

    #32403

    Now that you’ve reimported the settings, try going back to the WP Admin > Appearance > Header screen and see if it’s showing the correct dimension for the header?

    Anonymous

    #32404

    No, it still says “60 × 198 pixels” after reimporting.

    I checked when I first reset the settings and realised it was still 60pixels. So I reset the settings a second time, so that the header size was back to 960X198, I uploaded my new header, and then imported the settings after that so that my new header was already up.

    Admin

    Syahir Hakim

    #32405

    It was something in your old settings then. If you want to get rid of the problem once and for all, just do the reset, and then manually change the settings according to your previous settings.

    Anonymous

    #32406

    Yea it seems so. Ok, will try going through the settings and manually change them.

    Thanks a lot!

    Anonymous

    #32407

    Marking thread as resolved. You can do this yourself as well.

Viewing 7 posts - 11 through 17 (of 17 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!