XML data as post content…

  • twkh

    #1616

    Hi. HOw do I call an XML node to display as post_content in a loop… and which files should I change?? sigh … spent 2 whole days figuring this out…

    Mod

    Kenneth John Odle

    #16547

    Have you tried looking in the WordPress Support forums?

    Ken

    TXTVIPS

    #16548

    Problem site http://www.MobileAdvertisingAPPs.com I had made an exact twin back on the 15th called http://www.Getvips.com to give u an idea of what the 1st should look like.

    When i would be in visual editor and try to mark text blue some text would immiately show blue some I would have to swipe and click on blue font color over and over and it never showed up blue in visual editor but showed #0000ff in html editor.

    I am a Newb having several display problems with Graphene.

    I edited the footer.php and I installed a java script in a page i called bdhd vip club that called for a survey from a company named wufoo.

    Maybe neither caused my problem.

    But my site did FAIRLY display ok in both CHROME & FIREFOX. I was having big words all over 1 password protected page. So i turned off a 3 of footer swithces. Why is my text so tiny in Chrome & why is it now left justified?

    I urgently need help please call me 618-579-5686 or email txtvips@gmail.com

    Thanks in Advance

    Mr. Odle please teach me how to fix it! I am willing to read & do my homework LOL

    Mod

    Kenneth John Odle

    #16549

    When i would be in visual editor and try to mark text blue some text would immiately show blue some I would have to swipe and click on blue font color over and over and it never showed up blue in visual editor but showed #0000ff in html editor.

    The visual editor is not MSW! I know, a lot of people think that it is WYSIWYG, but in reality, its appearance is controlled by the editor-style.css function.

    The appearance of the text in question is controlled by the Font Burner plugin. If I had to hazard a guess, I would guess that is the source of your problem. Try turning it off and seeing what happens. (It hasn’t been updated in over a year, and a lot has happened with WP in that time, so it may be having compatibility issues.)

    Let me know what happens.

    Ken

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.