WordPress 3.7.1 updated – visual editor not working

  • dennisdaniel

    #8371

    I just updated my website to 3.7.1. Now the visual editor does not work at all. I only had the Jetpack plugin installed and tried deactivating it. It still did not work.

    I installed and switched to the Twenty-Thirteen theme and the editor works when it is active. As soon as I activate Graphene, the visual editor goes back to just being blank.

    Any other ideas on how to get the editor to work??

    hcbond@hotmail.com

    #41006

    The same thing happened to me when I upgraded to Graphene 1.9.2

    This was not a clean upgrade for me since it was missing a key css file.

    I downloaded the graphene.1.9.2.zip file and replaced the entire contents of my wp_content/themes/graphene directory which got the theme working but the visual editor still did not work. As above it works fine when I activate other themes.

    Other stuff must have been missing or corrupted as well.

    Admin

    Syahir Hakim

    #41007

    I cannot replicate the issue you’re reporting on my local development environment as well as on the theme’s demo site, all running WP 3.7.1 and Graphene 1.9.2. Can you perhaps provide a screenshot of the issue? Also, do you use Firefox and have Firebug installed for it?

    dennisdaniel

    #41008

    I re-installed the theme and it is now working. Thanks for getting back to me.

    Mod

    Kenneth John Odle

    #41009

    Marking thread as resolved. You can do this yourself as well.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!