Windows Livewriter & Featured Image

  • jamilla

    #2173

    Hi Guys,

    Just a query.. Not sure if this is normal or not..

    When I create a post through windows live writer and set the featured image, the featured image uploads fine in the ‘blog’ section, however it doesn’t display in the featured slider when my settings are to select the featured image.

    However, if I have the graphene featured slider settings set to ‘first image in post’ it uploads fine as the featured image.. However doesn’t upload as the featured image in the blog section.

    Any reason for this?

    Mod

    Kenneth John Odle

    #19195

    I have no idea. I know of a few people who have tried Live Writer and liked it, so I tried it out just now, but found it very confusing. I couldn’t figure out how to set an image as a featured image. You can always go back to the “Edit” pane in WordPress and set the featured image from there, however.

    However doesn’t upload as the featured image in the blog section.

    Bingo. It may be possible that LW doesn’t support this WP function. idk.

    Not the answer you were looking for, I know. Sorry.

    jamilla

    #19196

    Hi Ken,

    The featured image is a LW add on.. You can install it from here: http://dev.scottisafool.co.uk/2011/05/24/wordpress-featured-image-plugin-for-live-writer/

    Also, When you are publishing from live writer, after you click publish, a popup then prompts to select the featured image..

    Thanks for your help anyways. I appreciate you looking into it for me.. 🙂

    Jami

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!