Video's are disapearing on category screens

  • marcel8801

    #2478

    Hello.

    I’ve just one question.

    For my wordpress-side I am using the Youtube-embed-code to embed videos in articels.

    But everytime I open the category view of the category xy (the article with the video is in this category), I only see the text of the article and the video disappears.

    I think it’s the fault of the theme because with other themes the videos does not disappear.

    Can I fix this by changeing a code line or may you say me how to fix it.

    I hope you understood my text πŸ˜‰ I’m from Germany.

    Greetings.

    Marcel

    Ricardo

    #20368

    (Moved to support)

    Hey,

    Could you please start with giving us the link to your site so we can see what is going wrong? πŸ™‚

    marcel8801

    #20369

    http://molotovmultigaming.fastspo.de

    Here it is πŸ˜‰

    Sry…it looks strange because i’m working on it ^^

    If you click on the link “Rüdi & Marcel” or “Lets Play Battlefield Bad Company 2” you only can see empty articles.

    Ricardo

    #20370

    So you would like to view a full post when viewing a category? Just so that we are on the same page πŸ˜‰

    marcel8801

    #20371

    I would like to see the posted videos, too.

    Yes we would be on the same page because I didn’t posted videos/articles in other categorys…

    Josh

    #20372

    Graphene options -> Display -> Excerpts.

    Add <iframe> to the “Retain these HTML tags in excerpts”.

    See if that works for you.

    marcel8801

    #20373

    It works!!!

    Thank you very very much!!

    You can’t imagine how much you helped me with that information! πŸ™‚

    Josh

    #20374

    You’re welcome. Glad we got it worked out for you!

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.