Version 1.6 issue: Gray triangle

  • Anonymous

    #3240

    With the upgrade to version 1.6, a gray triangle is now showing up on several pages of my website (www.office-software-solutions.com). The pages with the problem are: Free, Contact, and Blog.

    This issue is visible with Google Chrome, but IE and Firefox do not have the problem.

    Thanks for your attention to this matter.

    Prasanna SP

    #24008

    I can’t see any gray triangle in Free, Contact, or Blog page! Which Chrome version you’re using? [Mine is, Chromium 16.0.912.77 (Developer Build 118311 Linux) Ubuntu 11.10]

    LegolasGamer

    #24009

    The problem appear not with 1.6 but with Chrome 17. I think they change something on the CSS…

    i experienced the same problem on my website ( http://www.legolasgamer.com )

    You just need to have the new version Chrome 17 and scroll the page to have gray triangles that appears.

    Here is a screenshot : http://twitpic.com/8hkrdm

    It happen on a lot of Graphene websites..

    you can see post about that on this forum :

    https://forum.graphene-theme.com/graphene-support/gray-triangles-with-google-chrome-update/page/2

    Prasanna SP

    #24010

    I use Chromium browser, not Google Chrome. Chromium doesn’t behaves (read weird) like Google Chrome.

    Prasanna SP

    #24011

    So, I think the problem is with the Chrome 17. Did you see this issue in any of sites using other than the graphene theme?

    LegolasGamer

    #24012

    Yes, all graphene theme can have the problem, but it appears only when you have a sum up of the article, so all graphene website don’t have this problem..

    In fact Chromium is maybe not updated with the latest Chrome version (but it will maybe arrive soon)

    Prasanna SP

    #24013

    In fact Chromium is maybe not updated with the latest Chrome version (but it will maybe arrive soon)

    Chromium never updates with the Chrome! Actually Chromium is the backbone of the Google Chrome! I’m still using Chromium 16.x.xx.xx because the last Ubuntu update did’t contain the Chromium 17

    Oops I’m talking off the topic.. 🙂

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.