The RSS button doesn't work

  • PaulN

    #5042

    At pressing the RSS button on a site http://www.naviway.ru

    the mistake stands out:

    This page contains the following errors:

    error on line 12 at column 24: Entity ‘raquo’ not defined

    Below is a rendering of the page up to the first error.

    saw already everything that is possible…. I ask help!!!

    Thanks, in advance!!!!

    Anonymous

    #30372

    You are using an outdated version (1.6) of Graphene theme. This is a known issue in that version. It’s been fixed in Graphene 1.6.1 and above. Update your site to latest version of Graphene Theme and this issue will be fixed automatically in your site.

    PaulN

    #30373

    Thanks, really helped!

    But, if to press the RSS button in the Internet Explorer browser that everything opens correctly and if Google Chrome that opens all in codes. How it to correct?

    ronangelo

    #30374
    Quote:
    Thanks, really helped!

    But, if to press the RSS button in the Internet Explorer browser that everything opens correctly and if Google Chrome that opens all in codes. How it to correct?

    that’s really how it is in chrome

    Anonymous

    #30375
    Quote:
    ..and if Google Chrome that opens all in codes. ..

    That’s the normal behavior of Chrome. It doesn’t parse xml feed without an extension.

    PaulN

    #30376

    the decision and this problem is: http://naviway.ru/rss-i-google-chrome/

    actually, it not wordpress problem, is Chrome problem.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!