Tag problems

  • carrie01

    #3360

    I have 1.6 and am a newbie. I am using categories and tags and have more than one tag per post. When I select a Category and then want to drill down using the one of the tags it only shows one item when I know there are two. The same thing happens if I go directly from the Tag Cloud. What am I doing wrong?

    Also is it possible to choose the order in which the tags show on posts? I think they are alphabetical now so the same tag can appear in different positions on different posts.

    Prasanna SP

    #24489

    It’s fixed in 1.6.1 maintenance release and is submitted to the theme repository. Wait for a few hours for the update. Or you can update your tag.php file with this updated one – http://code.google.com/p/graphene/source/browse/branches/1.6/tag.php

    Admin

    Syahir Hakim

    #24490

    @prasanna,

    Quote:
    Wait for a few hours for the update.

    Unfortunately, in all likelihood it’s probably gonna take longer than that. The Theme Review Team used to do reviews very fast, but lately it’s been taking longer and longer…

    carrie01

    #24491

    Thanks. I’ll wait for the update.

    carrie01

    #24492

    I am not sure if I am waiting for the right thing to happen on the WordPress site. Sorry I am new to this. I was expecting the Version to change from 1.6 to 1.6.1. I looked in Theme SVN and saw 1.6.1 was there. Having looked up subversion and what to do I am confused. Should I continue waiting or do something with the subversion?

    Prasanna SP

    #24493

    You can update your /graphene/tag.php file with this one – http://themes.svn.wordpress.org/graphene/1.6.1/tag.php

    Better is to wait.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.