Social Sharing

  • gs1000



    I cannot get the social sharing buttons to display

    I have the check box ticked and the following code inserted:

    <!-- AddThis Button BEGIN -->
    <div class="addthis_toolbox addthis_default_style ">
    <a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a>
    <a class="addthis_button_tweet"></a>
    <a class="addthis_button_pinterest_pinit" pi:pinit:layout="horizontal"></a>
    <a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a>
    <script type="text/javascript" src="//"></script>
    <!-- AddThis Button END -->

    Please advise where I am going wrong.

    Thank you


    Kenneth John Odle


    It sometimes takes a bit for those to populate. Try refreshing your browser and server caches.



    Thanks Kenneth,

    It has been a couple of hours since I added them and I have cleared caches.

    Not sure what to do.

    Prasanna SP


    Link to your site?



    Kenneth John Odle


    They are there now, although you probably want to disable them on the front page.

    Prasanna SP


    I can see social sharing buttons in your site.




    Thanks Chaps

    I have just taken another look and in firefox they don’t appear but looked in IE and they are there.

    Anmyone any idea why they would not show in Firefox?

    Prasanna SP


    Clear your browser cache by pressing Ctrl+F5 and reload the page.



    Thanks I have tried that but the buttons still not there!

    Prasanna SP


    Disable all Firefox Plugins/Extensions and try again.



    Ah, it was the avast plug in preventing the icons from showing.

    Thank you all for your kind assistance.


    Kenneth John Odle


    Marking thread as resolved. You can do this yourself as well.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

You must be logged in to reply to this topic.