Return to Support

Social Media Profiles will not add

Home Forums Graphene WordPress theme Support Social Media Profiles will not add

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #9686
    Anonymous

    I’m trying to get my social media buttons to add to the top bar but I can’t seem to get them to work. I type the info in properly in the Graphene Options but then when I click the “Add this social media profile” button, the screen just refreshes and nothing happens. When I click Save all Options, the info just disappears. My site is http://opticynicism.com

    I don’t understand why it isn’t working as I am using this theme on another site as well and it is working perfectly on that one. Both sites are even on the same server, so I have no idea what I might have set weird that is causing this to happen.

    I’m getting an “Internal Server Error” from CommentLuv when I reply to comments. I don’t know if that is a related issue and maybe all of this is some kind of permissions error on my site, or if that is something separate altogether that I need to make a separate post about.

    #44307
    Quote:
    I don’t understand why it isn’t working as I am using this theme on another site as well and it is working perfectly on that one. Both sites are even on the same server, so I have no idea what I might have set weird that is causing this to happen.

    There are a lot of possibilities here:

    1) A plugin conflict.

    2) WordPress may not have installed or upgraded properly.

    3) Graphene may not have installed or upgraded properly.

    You can start with disabling plugins and seeing if you can get it to work properly.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.