Slider stopped after a Graphene Theme update from 1.8.4 to 1.9

  • vasvaria

    #7839

    Dear All,

    My Slider just stopped working after I updated my Graphene Theme from version 1.8.4 to 1.9. All plugins are off… does anybody have better idea how I could make it up and running again?

    My site is here:

    http://egeszsegakademia.org

    Thanks.

    Adrian

    Prasanna SP

    #39013

    Some newsletter plugin is loading jQuery from here http://cdn.marketingszoftverek.hu/sw/scripts/jquery-1.8.1.min.js

    I think it’s the first widget in sidebar. Remove it (widget & plugin) and check if it resolves the slider issue.

    Edit: Try removing newsletter from your frontpage.

    vasvaria

    #39014

    Hi Prasanna,

    Thanks for the reply.

    It was not my widget but the most important element on my home page – the “subscribe to my newsletter” form contains the jquery code.

    Now what should I do? I need the subscription form.

    Thank you in advance.

    Br,

    Adrian

    Admin

    Syahir Hakim

    #39015

    Try asking the support for the newsletter form to see if there’s a way to not load jQuery as it’s already been loaded in WordPress.

    vasvaria

    #39016

    Dear Syahir,

    I deleted the form from my home page and saved the page, then simply pasted it back and resaved the page, and tadaammm… Slider is now working. So I don’t know how but it is now solved itself. 🙂

    (By the way, the Customer Service of my e-mail marketing provider told me that if WP loads jQuery automatically then the subscription form should work without loading its own jQuery from their CDN sever so I can delete the line.)

    Anyway, thank you… Graphene and its support is THE BEST! 🙂

    Adrian

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.