slider not showing

  • buxton161

    #5082

    Hello,

    I have about four wp sites, all using your awesome template.

    I just added a New wp install ( to temp folder ) and your template and the slider is not showing at all?

    I have reviewed my other sites, just to assure all settings are the same.

    I just don’t get it?

    Why would it just not appear, It is not disabled?

    Thank you.

    ronangelo

    #30593

    It would help if you post the url so people can take a look.

    buxton161

    #30594

    Sorry, Its in a folder until I purchase the New domain.

    Site is:

    http://constructionbannerexchange.com/boat/

    However, the other sites the slider works fine?

    http://constructionbannerexchange.com/

    http://callcenterbuilding.com/

    http://newucredit.com/

    http://staticxradio.com/

    Mod

    Kenneth John Odle

    #30595

    Try reinstalling Graphene.

    Quote:
    your template and the slider is not showing at all?

    This is confusing. Are you seeing any of the Graphene theme? Or just not the slider?

    buxton161

    #30596

    Theme is there , total admin options for template as well, Just like others.

    Just the slider is not showing???

    I don’t get it?

    Admin

    Syahir Hakim

    #30597

    Try resetting the theme’s options. In the Graphene Options page, on the right hand side there’s an “Options Presets” panel. Select ” Reset to default settings” and click “Apply options preset”.

    buxton161

    #30598

    Ok,

    I have now reset and reinstalled…

    Still no slider?

    Has the template been tested with New wp version?

    I just dont get it?

    buxton161

    #30599

    Just installed another template with slider, also did not show….

    Possible issue with the New wp version I installed yesterday?

    Any ideas?

    Thank you.

    buxton161

    #30600

    Last effort, Deleted the wp script and reinstalling new, then template once again.

    buxton161

    #30601

    yep, reinstalling all did it…

    That was odd ?

    Now that it works……

    Anyone know where in header.php or somewhere to make my header wider to match the template without creating child theme?

    http://constructionbannerexchange.com/boat/

    Thank you.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 14 total)

You must be logged in to reply to this topic.