Slider customization for "Show specific posts/pages."

  • manik2

    #7685

    I am unable to use the option of “Show specific posts/pages “ for showing the content in the slider. The slider is not working according to the given guidelines for the use of this option along with the example and is appearing blank even after entering valid value of ID of posts.

    Mod

    Kenneth John Odle

    #39020

    Your slider is showing up fine in Firefox on my end. Have you cleared browser and server caches, and tried viewing it from a different browser?

    manik2

    #39021

    Right now its showing fine because I have set it to “Show latest posts”. You can see that the 5 latest posts on the homepage and the first 5 in the slider are the same. But that is not what i want. I want to show specific posts of my choice in the slider. When I use that option in Graphene Options, the slider shows nothing and is blank.

    sanuja.com

    #39022
    Quote:
    Right now its showing fine because I have set it to “Show latest posts”. You can see that the 5 latest posts on the homepage and the first 5 in the slider are the same. But that is not what i want. I want to show specific posts of my choice in the slider. When I use that option in Graphene Options, the slider shows nothing and is blank.

    Did you use commas in between the post-ids? Also, make sure you don’t have an extra comma at the end.

    manik2

    #39023

    Yes I did, and no extra comma at the end. I entered the values in the same format as given in the example. I even tried copying the example itself. But nothing worked. Blank it was.

    Mod

    Kenneth John Odle

    #39024

    Have you tried disabling plugins to see if it is a plugin-related issue?

    manik2

    #39025

    I just did. Deactivated all of them. Still the same result.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.