Return to Support

Sidebar Widgets Not Working

Home Forums Graphene WordPress theme Support Sidebar Widgets Not Working

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #2906
    avandermerwe
    Member

    Hi there

    The widgets in my sidebar display the Meta and Archives widgets, and it doesn’t matter what I do or whichever widgets I insert or remove, it remains the same. Even when I expand all the widget areas and make sure that there are no widgets activated, when I go to the site they are still there.

    Please help?

    #22561
    Josh
    Member

    What is the URL to the site?

    #22562
    avandermerwe
    Member
    #22563
    avandermerwe
    Member

    They are just sitting there, annoying the crap out of me… Staring at me…

    #22564
    DSaz
    Member

    Hello there.

    Have you tried loading a widget on the Front Page Sidebars area too?

    And have you setup the content of the widget you need according to its settings?

    #22565
    avandermerwe
    Member

    No change. I have enabled and disabled the options under the “Widget Area Options” tab several times, but no change. The widgets I have installed are simple hit counters, so nothing fancy there.

    But let’s start from scratch. Correct me if I am wrong, but if I disable ALL the widgets in the widget area, there shouldn’t be any widgets displayed on any of my pages right?

    So how could the Meta and Archives Widgets still be sitting there?? It’s weird…

    #22566
    avandermerwe
    Member

    OK wait, something is happening. The problem suddenly went away. Don’t know what happened, but it’s fine now.

    Cheers 😉

    #22567
    tck
    Member

    I am having the same issue ?

    Meta and Archives just won’t go away ?

    #22568

    @tck:

    I only see a single column format on your site, with no plugins. If you are still having this problem, please give us a link where this is happening.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.