Side panel is blank except for background colour

  • Macdara8942


    I am using the Graphene Mobile Neo theme and am having trouble with the side panel. Although it pulls out and the widget contains code (the same as on the non-mobioe graphene page), the side panel is blank except for the background colour.

    I have also cleared the history and refreshed the browser.

    Earlier, the mobile neo was set as the sole theme (also for desktop) and the side panel worked (although it did not look good on the desktop).

    What are the possible causes of this and where should I work to get a solution?



    The widget is now showing EXCEPT for the home page.



    Syahir Hakim


    Sounds like you using some kind of plugin that restricts where certain widgets are displayed (Eg. Widget Logic, DP Widget Plus, etc.). Deactivate that plugin and you should be good.



    I can’t find any widget like this. However the problem has disappeared, merely by waiting a few days!

    While it is good to have a solution, it is not reliable if the reason is not known.

    Any suggestions!


    Syahir Hakim

    However the problem has disappeared, merely by waiting a few days!

    If that is the case, you’re probably using some kind of page caching plugin, eg. W3 Total Cache, WP Super Cache, etc. Clear those caches everytime you make changes to the widget areas so that they are reflected immediately instead of after the cache has expired.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.