Search button icon shows not correct in IE9+

  • Vintage-Corvette

    #8602

    Hello

    Today I updated wp to 3.8 and also the graphene theme to version 1.92. Everything works and looks like before except the search button. The search function works correct. But now the search button icon looks like a blue rectangle. This happens only in the Internet Explorer Browser. In all other browers e.g. Firefox the icon shows his correct magnifiying glass symbol.

    my hompage is: http://www.vintage-corvette.com

    Hopefully some can help me with this issue/problem? Thanks in advance!

    Holger

    cleevewebby

    #41589

    Same here in IE6 with the search button in the menu under header image No magnifying glass just a blue square.

    Firefox ok

    sanuja.com

    #41590

    IE 11 displays your search button correctly. I don’t know if you have fixed the issue or it is just the older version of the browser?

    cleevewebby

    #41591

    Sorry I meant IE8 – no magnifying glass just a blue rectangle.

    I thought it used to work – but I’ll have to see if I have an old screen dump to check

    Vintage-Corvette

    #41592

    Up till now I did nothing to my side my blue rectange is still there under IE9. Is it possible to fix my problem with these explaination:

    https://forum.graphene-theme.com/graphene-support/problems-in-a-color-box-after-upgrading-to-192#post-37701

    cleevewebby

    #41593

    I uploaded this to themes graphene includes

    http://graphene.googlecode.com/svn/trunk/graphene/includes/theme-head.php

    it made no difference

    Mod

    Kenneth John Odle

    #41594
    Quote:
    Same here in IE6

    Please keep in mind that nobody uses IE6 anymore:

    http://www.modern.ie/ie6countdown

    It is so out of date with regard to current web standards that to make IE6 behave the same way as an up-to-date to web browser is nearly impossible.

    cleevewebby

    #41595
    Quote:
    Same here in IE6

    Please keep in mind that nobody uses IE6 anymore:

    http://www.modern.ie/ie6countdown

    It is so out of date with regard to current web standards that to make IE6 behave the same way as an up-to-date to web browser is nearly impossible.

    Sorry IE6 was a typo – it’s IE8 see subsequent post

    Mod

    Kenneth John Odle

    #41596

    Yup, see that. Sorry.

    Did you make sure that theme-head.php file went inside the /includes/ directory?

    cleevewebby

    #41597

    yep I renamed the old theme-head to oldtheme-head and installed the new one there

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 19 total)

You must be logged in to reply to this topic.