Saving settings (changing colours) is not working

  • MightyAndy

    #7765

    I tried to change the colours of the Graphene theme. But every time i like to save my settings the pages is working and working and working and nothing happens.

    I have already reinstalled the theme and wordpress but nothing changed. Does anybody know, how to fix this problem?

    Thanks!

    Admin

    Syahir Hakim

    #39277

    Try disabling your plugins to see if it’s a conflict with one of them.

    MightyAndy

    #39278

    Hey Syahir,

    thanks for your advice, but unfortunately i have no plugins in use.

    Admin

    Syahir Hakim

    #39279

    Are you using either Chrome or Firefox? If yes, press F12 on the keyboard to bring on the Developer Tools, and then click on the “Console” tab. Then try save the settings again and see what message is displayed on the Console window of the Developer Tools.

    MightyAndy

    #39280

    This is the message:

    http://fachschaft-av-koeln.de/wordpress/wp-admin/admin-ajax.php 500 (Internal Server Error) load-scripts.php?c=1&load%5B%5D=jquery,utils,farbtastic&ver=3.5.2:2

    MightyAndy

    #39281

    There is also another problem with the Graphene theme.

    The following features cause an empty browser and i can’t use them:

    wp-admin/nav-menus.php
    wp-admin/plugins.php
    wp-admin/users.php

    MightyAndy

    #39282

    I could fix the problem myself. Just had to raise the server-memory…

    Admin

    Syahir Hakim

    #39283

    OK. What was the memory limit before? I’m guessing 32M?

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.