RSS – help with code please

  • wowcast

    #55

    Hello!

    Let me start by saying the Graphene theme is superb!

    I corrupted the RSS code when inputting the feeburner address, could you please tell me what to correct? The problem is only that purple wording appears at the top left part of the site page over the RSS logo, here is the code I corrupted:

    </head>
    <body <?php body_class(); ?>>
    <div id="container">
    <div id="top-bar">
    <p id="rss"><a "<title="><?php esc_attr_e('Subscribe to RSS feed', 'graphene'); ?>"><span><?php _e('Subscribe to RSS feed', 'graphene'); ?></span></a></p>

    <?php

    PS: the link works fine, I just would like to hide the wording and keep the RSS logo.

    Thank you very much Khairul-Syahir forum 😀

    Admin

    Syahir Hakim

    #10988

    Change it back to this code:

    <p id="rss"><a href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" title="<?php esc_attr_e('Subscribe to RSS feed', 'graphene'); ?>"><span><?php _e('Subscribe to RSS feed', 'graphene'); ?></span></a></p>

    ReighSierra

    #10989

    Syahir,

    Thank you for the quick response.

    I fixed the code but now the link goes to reighsierra.com/feed (a jumbled mess of words) instead of the feedburner link.

    Could you tell me how to make the RSS header link go to my feedburner link?

    Again, thank you kindly for your patience and expertise.

    May your day be exceptionally awesome.

    Reigh

    Admin

    Syahir Hakim

    #10990

    What is your feedburner link?

    Admin

    Syahir Hakim

    #10992

    Replace this code <?php bloginfo('rss2_url'); ?> with your feedburner link

    ReighSierra

    #10993

    THANK YOU!!!!!!!!

    Marvelous Mommy

    #10994

    This is exactly what I was looking for!! Thanks so much!!

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.