Problem with Child theme in multisite with subdomains

  • Mandado

    #9164

    I open a question about how to make the child theme work when in multisite, it only works for the main domain but it doesn’t work for the subdomains, and I haven’t got it to work yet.

    Any new ideas?

    Coming from here:

    https://forum.graphene-theme.com/gmneo-support/child-theme-with-multisite-with-subdomains

    Mod

    Kenneth John Odle

    #42902

    It’s been a while since I’ve tinkered with multisite, so this may be off.

    First, make sure both Graphene mobile and child theme are enabled for multisite sites.

    Second, make sure the mobile switcher plugin is enabled and active on each multisite site.

    Third, go into each multisite site and select the mobile theme for mobile views.

    Mandado

    #42903
    Quote:
    It’s been a while since I’ve tinkered with multisite, so this may be off.

    First, make sure both Graphene mobile and child theme are enabled for multisite sites.

    Second, make sure the mobile switcher plugin is enabled and active on each multisite site.

    Third, go into each multisite site and select the mobile theme for mobile views.

    There is one thing I don’t understand there: how I am supposed to enable the child theme for multisite?

    I have tried activating the plugin and the mobile theme in network admin panel, or in each site. But the child theme only works in thecrazytravel.com, but not in en.thecrazytravel.com or lv.thecrazytravel.com.

    The mobile theme works in all the sites, but the changes made in the child theme only works in thecrazytravel.com

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!