Problem Changing Content Area Background Color & Content Text Color

  • chrishannon

    #8441

    In the dashboard, I went to Appearance, then Graphene Options, then Colors, then Content Area. I then cleared the color code out for Posts & Pages Content Background, picked a color using the color picker, and clicked on Save All Options.

    Next, I repeated the above process with Content text.

    Finally, I clicked Save Options at the bottom of the page.

    After doing all of this, I visited the site, and discovered that the colors had not changed. When I went back to the Colors tab in Graphene Options, I discovered that the colors had reverted to their original settings.

    By the way, I am using a laptop, running Windows 7, and using the Chrome browser.

    Mod

    Kenneth John Odle

    #41157

    Moved to Support. Please post in the correct section next time.

    Have you tried disabling plugins to rule out a plugin conflict?

    chrishannon

    #41158

    No, i have not tried that. I wasn’t aware that a plug-in could be the cause.

    I will try that,but can you tell what else might be causing the problem?

    Thanks for your help!

    Mod

    Kenneth John Odle

    #41159

    Almost anything can be a plugin issue. See this post for a general troubleshooting workflow:

    http://blog.kjodle.net/2013/07/04/troubleshoot-your-wordpress-blog/

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!