Post page not showing posts (Blog page)

  • qazwsx

    #2144

    The Post page does not show the posts. (Blog page)

    On the Dashboard under Settings >> Reading >> Front page displays:

    What ever page I select for “Posts page” will be blank. The Blog does not show on that page. This is a new error that has just happened in the past weeks. I use many plugins and have tried disabling all of them. The problem is only when this theme is active. If I activate a different theme, the blog page works as it should. All plugins and themes are up to date.

    Each post will show if you find it in the archives and/or the category pages, but not on the page that I have WordPress set to show the posts (blog).

    I’ve tried everything I can think of. Please help.

    ulr:

    http://www.crossfitmov.com/blog/

    Josh

    #18969

    Go to your admin panel, and under graphene options, in the “front page options” menu, choose one of your post categories… save it… then go back and choose “disabled” and save it again.

    This should fix your problem.

    qazwsx

    #18970

    Yes it did. Thank you. Why did this error occur?

    Josh

    #18971

    You know… I’m not really sure. I just know the fix 😉

    Admin

    Syahir Hakim

    #18972
    Quote:
    Go to your admin panel, and under graphene options, in the “front page options” menu, choose one of your post categories… save it… then go back and choose “disabled” and save it again.

    No need to select any category first, can just select disabled.

    Quote:
    Why did this error occur?

    We changed the default settings for the front page posts categories from “default” to an empty array to fix an issue with the front page posts listing, and somehow for some servers the old default settings was retained. Since there is no category with “disabled” as the ID, hence there is no posts shown.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.