Return to Support

Plugins Control not working on NEO

Home Forums Graphene Mobile Neo Support Plugins Control not working on NEO

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #10682
    vestaWEB_IT
    Member

    I’m trying to disable a couple of plug ins for the mobile version of my site but it doesn’t seem to be working.

    I got to NEO options, advanced, plugin control, and check the ones I do want to load, (back ground image related) and it does nothing.

    Suggestions?

    here’s the site:

    Home

    Thanks

    #46620
    vestaWEB_IT
    Member

    I found the issue. It’s because I am using a child theme for my NEO site.

    So the plugins control must not work if you set Any Mobile Theme checker to look at your child theme and not Neo directly.

    Any way to work around this and still use a child theme?

    Thanks

    #46621
    Syahir Hakim
    Keymaster

    In graphene-mobile-neo/includes/theme-setup.php on line 174, try changing the code from this:

    $current_theme = ( $current_theme ) ? $current_theme->stylesheet : 'graphene-mobile-neo';

    to this:

    $current_theme = ( $current_theme ) ? $current_theme->template : 'graphene-mobile-neo';

    #46622
    vestaWEB_IT
    Member

    I’d rather not make this kind of change to the core pages.

    Perhaps in a future update this can be addressed?

    Thank you for your time.

    #46623
    Syahir Hakim
    Keymaster

    It’s just basically making a small change in the GM Neo theme code. You’re not touching any of WordPress core file. We’ll be including the code change in the next theme update anyways. The suggested change above is an interim solution before the update arrives. It will also help us determine if the change is sufficient to resolve the issue for your specific setup.

    #46624
    vestaWEB_IT
    Member

    Thank you so much for all your help!!!

    Great work!!!!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.