Page Nav – Embedded Styles

  • beren

    #7801

    I noticed that he page nav added on archive and search pages has embedded styles rather than using styles from a CSS file. Why is this?

    I’m specifically talking about function graphene_posts_nav() in theme-loop.php

    Just wondering because in my implementation I need to change the this tag to be inline and don’t really want to modify this code.

    beren

    Admin

    Syahir Hakim

    #39424

    Here’s the code for the posts navigation that you referred to:

    <div class="post-nav clearfix">
    <p class="previous"><a href="URL">Older posts «</a></p>
    <p class="next-post"><a href="URL">» Newer posts</a></p>
    </div>

    There is no inline (or embedded) styles there. Only classes which are then styled from the style.css file.

    beren

    #39425

    Hmm – clearfix? – is that a style? hmm could be right – I’ll have to check that out. It was pretty early this morning – not enough caffeine maybe. Maybe firebug deceived me by offering alternatives.

    Great theme BTW – very comprehensive.

    beren

    Mod

    Kenneth John Odle

    #39427

    beren

    #39428

    Thanks! Good post – on my site the previous and next links for archives and search don’t get displayed properly so I was looking to fix. I was trying to do something quickly by looking at my main site with minification on rather than a dev site. I’ll go back and look there for where to fix this.

    beren

    #39429

    I did some more poking around. It seems that when I have the infinite scroll option I – the next and previous options no longer work on the search and archive pages. They are there, but the style is getting set of display:none. Don’t know why…trying to confirm this on a dev box with a clean version of the theme.

    Admin

    Syahir Hakim

    #39431
    Quote:
    I did some more poking around. It seems that when I have the infinite scroll option I – the next and previous options no longer work on the search and archive pages. They are there, but the style is getting set of display:none. Don’t know why…trying to confirm this on a dev box with a clean version of the theme.

    That’s because Infinite Scroll is applied to the search and archive pages as well, not just the home page.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.