Only get Post title when trying to read whole post

  • John_B

    #5104

    Firstly, I love the theme and I have found it incredibly flexible and easy to use.

    I have a small issue with being able to see articles which I am using posts for. When I click on a more tag, or even a hyperlink to the article, I am only able to see the heading of the post but not the content.

    If I select a category, it seems to be ok. My website is: http://www.obb.net.au.

    Thank you in advance for any help you may be able to offer.

    Regards,

    JB

    Admin

    Syahir Hakim

    #30692

    Moved to Support. Please post in the correct section next time.

    As for your issue, it seems that the page stops loading right after this block of code:

    <script type="text/javascript">
    function dtauthorpe(){
    var productElement = document.getElementById("dtauthor_tracking");
    if (productElement == null)
    {
    document.getElementById("authorprofilebox").innerHTML = " ";
    }
    }
    </script>
    <script type="text/javascript">
    function dtpixell(){
    var productElement = document.getElementById("dtpixell");
    if (productElement == null)
    {
    document.getElementById("authorprofilebox").innerHTML = " ";
    }
    }
    </script>

    It might have been added by a plugin that you use, so try turning off all plugins and see if the issue is resolved. Otherwise, open your site’s wp-config.php file and change the value for WP_DEBUG from false to true so that error notices are displayed on the site.

    John_B

    #30693

    Thank you – I will try as you suggested.

    Regards,

    JB

    John_B

    #30694

    I found that the problem was caused by the “Basic-SEO” plugin. I deactivated it and the problem went away.

    Thank you for your help and patience. My apologies for posting this in the wrong section but frankly, it looked like the right section at the time.

    Regards,

    JB

    Mod

    Kenneth John Odle

    #30695

    Support – “For all support requests for the Graphene theme”

    But you are not the first person to make this mistake. Marking thread as resolved. You can do this yourself as well.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!