No Customization

  • eshonborn

    #51589

    I recently changed some database stuff on my blog, and restored it. The graphene theme now no longer allows any customization. When I hit the customize button, it says it’s loading, and only brings up “widgets” with no options to even customize those. I uninstalled and reinstalled, straight from WordPress and via FTP with the same results. I even loaded an older version and upgraded, same results. Trying other themes and not getting the results I like. I’d like to continue using Graphene.

    Admin

    Syahir Hakim

    #51591

    This sounds like either a script conflict, or the required scripts were not loaded in the Customizer.

    When you’re in the Customizer, try opening up developer’s console in your browser by pressing F12. See if there’s any error reported in the “Console” tab.

    eshonborn

    #51594

    Here is the error

    Uncaught ReferenceError: CodeMirror is not defined
    jQuery 30
    <anonymous>
    globalEval
    globalEval
    Ga
    append
    e
    i
    add
    e
    i
    fireWith
    when
    i
    add
    when
    instance
    i
    e
    embed
    i
    initialize
    Class
    i
    <anonymous>
    each
    <anonymous>
    i
    fireWith
    ready
    J
    jQuery 30
    <anonymous>
    globalEval
    globalEval
    Ga
    append
    e
    i
    add
    e
    i
    fireWith
    when
    i
    add
    when
    instance
    i
    e
    embed
    i
    initialize
    Class
    i
    <anonymous>
    each
    <anonymous>
    i
    fireWith
    ready
    J

    Admin

    Syahir Hakim

    #51596

    Please check and ensure that you are using the latest version of the theme. We saw this error in an older version and included the fix in the latest version.

    eshonborn

    #51600

    I have 2.8.2 installed.

    Admin

    Syahir Hakim

    #51601

    Try to disable the installed plugins one by one to determine which one is the source of conflict.

    eshonborn

    #51602

    None, I get the same issue no matter what.

    Admin

    Syahir Hakim

    #51610

    What is the WordPress version currently being used on your website? Also, try deleting the theme and reinstalling it to ensure all the files have been correctly installed.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

  • You must be logged in to reply to this topic.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!