New theme version is not working

  • sanuja.com

    #48217

    Hi,

    The new version (Version: 2.0.2) is causing a major problem for my site: http://sanuja.com/blog/

    All the elements are all over the place. I tried to download the last version from WP but I couldn’t find how to do that. Any help would be appreciated.

    Thank you.

    sanuja.com

    #48218

    I found, you can download the older version here: https://downloads.wordpress.org/theme/graphene.1.9.4.3.zip

    But is there a fix for the new version? I am still on the new version.

    Admin

    Syahir Hakim

    #48232

    I believe your site has been heavily customised previously, using a child theme. Those customisations would need to be adapted to the Graphene 2.0.

    I would suggest starting over and do the customisation again, but on a local or development site. While you’re doing that, you can roll back your live site to the previous version.

    sanuja.com

    #48258

    Hi Syhair,

    I could not go back for some reason. When I loaded the old graphene theme, it gave me an error on child theme saying that it is broken and the new version of Graphene must be installed. It is going in circles now.

    Any suggestion would be appreciated.
    As always… thank you so much for the support.

    EDIT: I was able to activate the Child Theme, but the website is still not normal. All texts are gone to one side. 🙁 http://sanuja.com/blog/

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.