Nav bar drop down menu highlights in homepage

  • shubham12u

    #2610

    After updating to wordpress 3.3, primary drop down menus in header menu area gets highlighted on homepage. See the below images for a quick look at the issue.

    1. In my main site (http://prasannasp.net), look at Downloads tab.

    2. My test site (http://test.prasannasp.net), look at Test2 tab.

    3. One of my clients site (it’s in Kannada language). Before updating wordpress.

    4. After updating the same site to WordPress3.3

    Any idea??

    Sorry for posting this under Bug Report. I know, it’s not a Graphene bug..

    Admin

    Syahir Hakim

    #21106

    Hi Prasanna,

    The menu item that is being highlighted, is it a Page, a Post, or a Custom menu item? Are you ugin Custom Menu or the default menu? I tried to replicate the issue but couldn’t.

    Prasanna SP

    #21107

    Hi, Syahir,

    The menu item that is being highlighted is a custom menu item. I’m using Custom menus in almost all the sites I manage. In the case of my test site (http://test.prasannasp.net) “Test2” item links to my main site, and the child items under it links to some pages within the site.

    If you want to take a look at the admin level, I can create a temporary admin account for you..

    Thank you!

    rickytherhino

    #21108

    Prasanna,

    I have the same issue you do after the update…. I too use custom menu items and not pages or posts.

    Prasanna SP

    #21109

    Hi Syahir,

    Any further developments regarding this issue? It’s happening even after the fresh install of WordPress and the Graphene theme. Please check out my 3rd test site at http://test3.prasannasp.net

    Thank you!

    Admin

    Syahir Hakim

    #21110

    Try switching to the default theme and see if it happens as well? In TwentyEleven theme the highlighted menu is just bold.

    Prasanna SP

    #21111

    Yes, the same thing happens with other themes too. I’ve tested “Twenty Ten”, “Twenty Eleven”, “zBench”, “Matisse”, “ColorWay”, “DroidPress”, and many other themes. But the results are same. So WordPress people should solve this issue..

    Admin

    Prasanna SP

    #21113

    Hmmm.. Okay, is there any quick fix/hack I can do in WordPress core??

    Admin

    Syahir Hakim

    #21114

    I have no idea. Let’s see if anybody in the WP.org forum have any idea.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 23 total)

You must be logged in to reply to this topic.