My 3 column option is not working ever since I updated graphene

  • uniqu3scrapper

    #5218

    I recently updated graphene and now my 3 column option is not working.

    Everything has been placed to the left including my top header..Did I miss an option?

    http://mommynmeblog.com/

    on the left side its supposed to be a couple of widgets. in the middle posts, then on the right more widgets.

    help

    Admin

    Syahir Hakim

    #31115

    Your first text widget (Giveaways!) has an unclosed <div> that’s causing the issue.

    uniqu3scrapper

    #31116

    wow..now i feel stupid..ive been changing everything to figure out what happened!! Thank you so much!!!!!

    uniqu3scrapper

    #31117

    also my top header – that says mommynme blog is to the left as well. how do i arrange it to the middle again.

    rajeshbutta

    #31118
    Quote:
    Your first text widget (Giveaways!) has an unclosed <div> that’s causing the issue.

    how did you figure that out and then how to close this?

    Mod

    Kenneth John Odle

    #31119
    Quote:
    how did you figure that out and then how to close this?

    This happens quite often—it’s rare that a week goes by without someone having this issue. It generally causes columns to move around, and there’s very little else that does that.

    jackfreud

    #31120

    I have the same kind of issue – worked fine until I upgraded, and suddenly lost my columns. I went into the wp control panel and set the format back to 3 column (that setting seemed to have been lost), and the home page worked, but any other pages within the site have the problem still, and I have no idea how to fix it.

    Here’s the home page: http://www.klartsalive.org

    I’m a programmer but have never touched the innards of wordpress sites, so I’d really appreciate anyone’s help – my kids’ school depends on me!

    Many thanks –

    Admin

    Syahir Hakim

    #31121

    I see that you’re still using version 1.7.3. From what version did you update?

    jackfreud

    #31122

    I can’t say. This happened about a month ago. Shall I try 1.8?

    Admin

    Syahir Hakim

    #31123

    Try updating using this absolute latest version:

    http://graphene.googlecode.com/files/graphene-1.8r448.zip

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!