Mobile Smart plugin is causing the theme I'm using to be broken

  • getsby

    #10161

    I’m having the similar issue as described here, but although the topic was resolved in the thread I can’t see what was the solution:

    https://forum.graphene-theme.com/graphene-mobile-support-requests/new-install-mobile-smart-plug-in-site-not-loading

    I’ve installed the graphene mobile them and mobile smart plugin from the .zip archive I’ve downloaded with the theme purchase and both installations were successfully completed with no errors. However after the activation of the Smart Mobile plugin the site is loading empty page. (both desktop and mobile

    When I’ve visited the themes page, I’ve noticed that there is a message at the bottom saying “The active theme is broken. Reverting to the default theme.

    ERROR: Stylesheet is missing.”

    When I’ve deactivated the plugin again, I’m able to Activate the theme I’m using, i.e. a chile-theme of Graphene.

    Kind Regards,

    Nikolay Boyukliev

    Admin

    Syahir Hakim

    #45538

    Hi Nikolay,

    Can you try replacing Mobile Smart with Any Mobile Theme Switcher instead? Let me know how it goes.

    Thanks.

    getsby

    #45539

    Hi Syahir,

    it seems to be working fine with the suggested plugin. Should I keep using it instead of Smart Mobile?

    Thanks & Regards,

    Nikolay

    Admin

    Syahir Hakim

    #45540

    Yes, keep using AMTS instead of Mobile Smart.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.