How do I fix an RSS feed problem in Graphene

  • mdshanta

    #4348

    Somehow I developed a redirect problem with my Feedburner and it stopped posting feeds 5 posts ago. I don’t know how it happened, but I can’t figure out how to access code in the theme to make the fix. I ran a feed validator on it and this is what it showed:

    line 15, column 136: channel contains more than one feedburner:browserFriendly (2 occurrences) [help]
    ... info uri="yourspiritmindandbody/svtp" /><feedburner:browserFriendly /><f ...

    <feedburner:info uri="yourspiritmindandbody/svtp" /><feedburner:browserFriendly /><feedburner:info uri="yourspiritmindandbody/svtp" /><feedburner:browserFriendly /><feedburner:info uri="yourspiritmindandbody/svtp" /><feedburner:browserFriendly /><feedburner:info uri="yourspiritmindandbody/svtp" /><feedburner:info uri="yourspiritmindandbody/svtp" /><atom10:link xmlns:atom10="http://www.w3.org/2005/Atom" rel="self" type="application/rss+xml" href="http://feeds.feedburner.com/yourspiritmindandbody/svtp" /><feedburner:info uri="yourspiritmindandbody/svtp" /><atom10:link xmlns:atom10="http://www.w3.org/2005/Atom" rel="hub" href="http://pubsubhubbub.appspot.com/" /><item>

    I would be so grateful for any help.

    Thanks

    Admin

    Syahir Hakim

    #28016

    I just ran a feed validator on your site and it shows that the RSS feed is valid:

    http://feed1.w3.org/check.cgi?url=http%3A//yourspiritmindandbody.com/feed/

    mdshanta

    #28017

    I am now more confused than ever. I did check what your validation check said, here is the one I used: http://feedvalidator.org/check.cgi?url=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2Fyourspiritmindandbody%2Fsvtp and you can see what it says, which is the same as in my original post. The very confusing thing as well is that I still cannot get it to share my last several posts through the RSS feed. It stopped after one particular one and although when I test in Feedburner it says valid, it only shows up to the post “Who are you when no one is looking”. I really need to get this fixed, since yesterday I have lost 6 RSS subscribers over this. Please help?

    Also, how can I get the theme to let me fix the code problem, where I can look at the source code it will not let me do anything.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.