Return to Support

Header Widget conflicting with NavBar

Home Forums Graphene WordPress theme Support Header Widget conflicting with NavBar

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #10559
    Skivey
    Member

    Here is the site without Login or Register buttons: http://www.sheptonspot.com

    Here is the site WITH the Login and Register buttons: http://www.sheptonspot.com/training/

    The code for the header widget:

    <DIV STYLE="position:absolute; top:186px; left:126px; width:130px; height:40px"><a href="#"><img border="0" alt="register" src="http://www.sheptonspot.com/wp-content/uploads/2016/11/login-copy.png"></div>
    <DIV STYLE="position:absolute; top:230px; left:126px; width:130px; height:40px"><a href="#"><img border="0" alt="register" src="http://www.sheptonspot.com/wp-content/uploads/2016/11/register-copy.png"></div>

    The code in Custom CSS

    #header-menu > li:first-child {
    margin-left: 50px;
    }

    Ive been up all night now changing code, moving things about or trying other widget areas but this is the only place it looks good and I cannot solve the problem 🙁

    2 sites as were still in beta, I use 1 to test and 1 as a live site.

    What am I doing wrong? 🙁

    Matt

    #46433
    Skivey
    Member

    I have just manipulated the Graphene After Slider widget area to get the desired result.

    However it would be good to know why the header widget did this?

    Matt

    #46434
    Skivey
    Member

    Ok, what I had would only show on front page. It seems that its pushing the Navbar down so I need to code it back up? Stuck on what to do or how to try and manipulate the navbar back up??

    #46435
    Skivey
    Member

    tried this no luck

    #header-menu > li:first-child {
    top:0px;
    margin-left: 100px;
    }

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.