header image off alignment past fixes do not work

  • purevanilla

    #7596

    http://pure-vanilla.net

    I’ve looked through the forums on fixes and tried them, I’ve disabled all plugins. It only aligns properly on the home page when marked as static. All pages the header image slides off to the left.

    Also, the paypal plugin no longer works for a cart. Paypal with nextgen gallery.

    Prasanna SP

    #38711

    Your site doesn’t open here.

    purevanilla

    #38712
    Admin

    Syahir Hakim

    #38713

    Which past fixes have you tried? Did that include resetting the theme’s options and setting them back again?

    purevanilla

    #38714

    I’ve re-installed wordpress from scratch, Uploaded a fresh copy of the newest graphene build and re-imported SQL database. Disabled all plugins.

    For the fixes:

    I tried this

    https://forum.graphene-theme.com/graphene-support/header-image-not-aligned-except-on-home-page

    And another one but can’t find the link at this time. It was similar about changing some CSS on the theme options.

    Another strange thing that has happened. The page template can’t be Theme Default, or it wrecks everything, including the wordpress visual editor. That probably has a bit to do with this alignment problem I’m having. I usually just set the page template to “One column, no sidebar”

    Admin

    Syahir Hakim

    #38715

    Have you tried resetting the theme’s options?

    purevanilla

    #38716

    The theme options are already default. How would I reset them?

    Admin

    Syahir Hakim

    #38717

    In Graphene Options, in the right hand side there’s an “Options Presets” box. Select “Reset to default settings” and click “Apply Options Preset”.

    purevanilla

    #38718

    That was it! Thanks!

    Mod

    Kenneth John Odle

    #38719

    Marking thread as resolved. You can do this yourself as well.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.