header image links not working

  • DragonHead

    #3185

    I have created a document in fireworks ( JPG ) and use the wizard to export. There are four images that if you click on should go to the URL embedded in the files. Unfortunately the links do not work and I cannot figure it out? I have tested the file in fireworks/browser and the links were perfect. if you go to http://www.adszoom.com you should be able to to click on Google, Facebook, twitter, and linked in. Like I said I know the links work because I tested them in an external browser. All so the links in the posts are not live could this be related? If so how do I fix both?

    Mod

    Kenneth John Odle

    #23760

    if you click on should go to the URL embedded in the files

    You cannot embed URL’s in a jpeg file. When you export with links, chances are that there is a folder with an associated .html file that displays the image with links.

    If you are talking about the header image, you cannot really link to an external site from there. It will, by default, link back to the home page unless you disable this feature.

    Mod

    Kenneth John Odle

    #23761

    Also, I haven’t spent a lot of time on your site, so I’m not sure if you meant to spell “quick” as “qwick”.

    DragonHead

    #23762

    Hi thanks no the links were the email addresses and the links people put in there posts they are not “click able”

    Mod

    Kenneth John Odle

    #23763

    Where is this? Can you provide a link?

    DragonHead

    #23764

    so when i export the file out of fw should i save as .png? will that work?

    DragonHead

    #23765

    go to the home page http://www.adszoom.com and try to click on an email address on the home page they will not pull up in the client and are not lit as live links

    Mod

    Kenneth John Odle

    #23766

    so when i export the file out of fw should i save as .png? will that work?

    Doesn’t matter. You can’t embed links in an image file. The only way to associate links to an image file is by including an external .html file.

    are not lit as live links

    Okay, this is a separate issue that is easy to fix. In Graphene Options, go to Excerpts Display options and in the box marked “retain these tags in excerpts”, enter <a>.

    DragonHead

    #23767

    ok got it the .html file so if i tried to expost it as that then export the image then put into a folder then compress if i upload like that or no? and thanks for the live links solution !!!!! you the best

    DragonHead

    #23768

    ok cool all taken car of but!

    the Okay, this is a separate issue that is easy to fix. In Graphene Options, go to Excerpts Display options and in the box marked “retain these tags in excerpts”, enter <a>.

    did not work ? <a> is what i put in the tags did i need to ad the .?

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!